• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • BargainHill: een online overzicht van mode items met korting

BargainHill: een online overzicht van mode items met korting

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vanaf nu kunnen modefans die van koopjes houden terecht op BargainHill.nl voor een overzicht van alle mode items die op dat moment in de sale zijn.

De website zet alle afgeprijsde artikelen van webshops op een rij, en daarnaast geeft het platform toegang tot sample sales aan mensen die zich hebben geregistreerd. Het overzicht bevat niet alleen kleding, maar ook schoenen en accessoires van onder andere Denham, G-Star Raw en Victoria Beckham. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld koopjes zoeken door te filteren op kortinspercentage, stijl of maat. Wanneer een artikel wordt aangeklikt, wordt de bezoeker doorgestuurd naar de webshop waar het item vervolgens kan worden aangeschaft.

BargainHill is bedacht door Max Klijnstra en Milan Daniels: de ondernemers die in 2013 het sweater merk Breaking Rocks hebben opgericht. Het duo verkocht dit bedrijf in februari van dit jaar, zodat ze zich kunnen richten op dit nieuwe project. De website werkt al samen met verschillende verzamelsites, waaronder Yoox en The Outnet. Volgens Twinklemagazine ligt de nadruk voor Klijnstra en Daniels nu op Nederland, maar houden ze zich ook al bezig met de uitbreiding naar andere landen.

bargain hill
Breaking Rocks