• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Batavia Stad start pendeldienst voor internationale shoppers

Batavia Stad start pendeldienst voor internationale shoppers

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Batavia Stad lanceert vanaf 1 juli een speciale service: de shopping shuttle. Wie zin heeft om een dagje te winkelen in het outletcentrum kan opstappen in Amsterdam en wordt ’s avonds ook weer teruggebracht naar de hoofdstad. Dat meldt Retailnews.

Shoppers kunnen in de ochtend opstappen naast station Amsterdam Centraal, bij het Victoria Plaza Hotel, waar ze ’s avonds ook weer worden afgezet. Gratis is de service niet; volwassenen betalen 15 euro voor een retourtje en kinderen 7,50 euro. De service is 7 dagen per week beschikbaar.

Met de nieuwe service wil Batavia Stad nog meer inspelen op toeristen uit Amsterdam, die voor veel inkomsten zorgen. Vorig jaar zag het outletcentrum de omzet met 30 procent stijgen dankzij toeristen. Zo komen er onder meer toeristen uit China en de Arabische landen naar Batavia Stad.

Tevens start het outletcentrum met een uitbreiding: er komt 5500 vierkante meter winkeloppervlakte bij, die goed is voor tenminste 45 extra winkels. Eind 2016 moet de uitbreiding voltooid zijn.

Batavia Stad