• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Belgisch merk Comme Ça komt naar Nederland

Belgisch merk Comme Ça komt naar Nederland

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Comme Ça maakt de stap naar Nederland. Het Belgische damesmerk opent binnenkort de eerste vestiging in het land. Het merk opent de deuren aan de Ginnekenweg in Breda. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.Het bedrijf heeft 13 eigen boetieks in Vlaanderen maar het merk wordt ook verkocht bij over de honderd retailers in België.

Naast de eerste winkel in Nederland opent het merk dit weekend ook een vestiging in Nieuwpoort. "De winkelopening in Breda is een belangrijke stap voor Comme Ça. Zowel op het gebied van groei voor het bedrijf in Nederland, maar ook in andere landen. We hebben altijd al gedroomd om internationaal uit te breiden en zijn dan ook zeer blij met deze ontwikkelingen,"aldus het persbericht.

Comme Ça omschrijft zich als een op en top Belgisch merk dat zich richt op modieuze vrouwen. “Comme Ça stemt perfect af op de huidige trends, maar behoudt toch haar eigen stijl; vrouwelijke silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren. Comme Ça staat voor budgetvriendelijke prijzen, kwaliteit en duurzaamheid.”

Comme Ça