• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Bijenkorf.nl gaat bestellingen gratis thuisbezorgen

Bijenkorf.nl gaat bestellingen gratis thuisbezorgen

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Warenhuis De Bijenkorf gaat aankopen via de webshop gratis thuisbezorgen bij consumenten. Ook krijgen klanten de keus om op afspraak te laten bezorgen, naast de al bestaande avond- en zondagbezorging. De nieuwe bezorgoptie gaat vandaag, dinsdag 8 augustus, van start. Bezorgen op afspraak is duur: 7,95 euro, maar dan kan de consument wel zelf een tijdvenster van twee uur uitkiezen waarbinnen PostNL de bestelling aflevert.

"Gratis bezorging en uitbreiding van de bezorgopties past bij de premium service die wij onze klanten willen bieden. Wij zijn verheugd dat PostNL haar dienstverlening nu heeft uitgebreid met bezorging op afspraak en dat wij dit als eerste webshop kunnen aanbieden,” zegt directeur Omnichannel Pieter Heij in het persbericht.

Zowel de standaard- als de avondbezorging zijn nu gratis, er is geen minimum orderwaarde en het geldt voor alle aankopen met een webshopaccount. Wie voor 's avond tien uur bestelt kan zijn bestelling de volgende dag thuis verwachten.

Klanten van de Bijenkorf betaalden tot gisteren 3,95 euro voor het laten thuisbezorgen van hun bestelling en 2,95 voor bezorging op een PostNL afhaalpunt. De webbestelling afhalen in een Bijenkorffiliaal naar keuze werd al gratis aangeboden.

Afbeelding: De Bijenkorf

De Bijenkorf