Binnenkijken: De eerste winkel van schoenenmerk Veja

Veja, een populair schoenenmerk onder andere bij de Hertogin van Sussex Meghan Markle. Het merk wordt al op meerdere plaatsen verkocht, onder andere bij H&M’s Arket, maar Veja heeft nu een eerste eigen winkel. Het ecologische en fairtrade schoenenmerk heeft de deuren geopend in Parijs, zo meldt het merk in een persbericht.

De gehele collectie is te vinden in de winkel. Veja heeft rond de 80 vierkante meter tot zijn beschikking in het pand in Le Marais in Parijs. Het winkelpand is volledig gestript waardoor het een ruw uiterlijk heeft gekregen. Bijna alle elementen in de winkel zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zo zijn de displays gemaakt van gerecycled papier en gips. Ook zijn de vloer en de façade van het winkelpand hergebruikt door de architect.

Veja is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf, BelleRose, Princess, Pand13, Coef Concept Store en Humanoid. Naast ecologisch verantwoorde en fairtrade schoenen staat Veja ook bekend vanwege de speciale vegan sneakers.

Binnenkijken: De eerste winkel van schoenenmerk VejaBinnenkijken: De eerste winkel van schoenenmerk VejaBinnenkijken: De eerste winkel van schoenenmerk Veja

Beeld: Via Veja

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN