• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Binnenkijken: Rotterdam krijgt een mini ‘Japans warenhuis’

Binnenkijken: Rotterdam krijgt een mini ‘Japans warenhuis’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Retail

Nishi opent binnenkort de deuren in Rotterdam. De winkel is een kleurrijke ‘Japanse Mini Market’ aldus het persbericht. De winkel is gedoopt in mierzoete kleuren om aan te sluiten bij de Japans Kawaii-stijl (Kawaii is het Japanse woord voor schattig).

De winkel aan De Meent telt 250 vierkante meter. Nishi verkoopt daar kleding en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast zijn ook beautyproducten, boeken, servies en homeware verkrijgbaar. In het warenhuis kan niet alleen gewinkeld worden, ook is er een bubble tea bar, een snackcorner, een photobooth en een kapper te vinden.

“Wie bij Nishi naar binnenwandelt, waant zich direct in Japan. Je stapt binnen in de wereld van kawaii - de schattige Kello Kitty-stijl die zo populair is in Japan. Achter de deuren van deze nieuwe Rotterdamse winkel schuilt een mierzoete hyper-gestileerde omgeving met suikerspinroze muren en pastelkleurige accenten,” aldus het persbericht. De winkel houdt op 14 december een feestelijke opening van 12:00 tot en met 18:00 uur. Nishi is zeven dagen in de week open.

Beeld: Nishi / Wijnand van Till

Altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u hier aan voor de FashionUnited nieuwsbrief!

Japan
kawaii
nishi
warenhuis