Italiaans mannenmodemerk Boggi Milano breidt uit in de Benelux. Het merk is bezig met een reeks nieuwe winkels met volledig nieuw retailconcept, zo meldt het merk in een persbericht. Boggi Milano opent winkels in Gent en Luik en zal in 2019 nog verdere winkel in België en Nederland openen.

In Gent vestigt het merk zich aan de Kouterdreef en in Luik aan de Rue des Domincains. Het merk heeft in Gent 170 vierkante meter tot zijn beschikking waar de volledige collectie te zien zal zijn. De nieuwe Luikse vestiging omvat 300 vierkante meter aan winkeloppervlak.

In de winkels focust Boggi Milano zich voor het eerst ook op de accessoires van het merk. Deze zullen in het midden van de ruimte gepresenteerd worden. Het nieuwe concept bevat ook click&collect, reserve in store en order in store diensten. De uitstraling van de winkel wordt ook onder handen genomen, het moet vernieuwd en gemoderniseerd worden. “Het moet geschikt zijn voor een internationaler publiek, zonder zijn Italiaanse stijl en traditie uit het oog te verliezen,” aldus het persbericht. Alle ruimtes zijn lichter en luchtiger ingericht door minder te werken met houten elementen en te kiezen voor een kleurenpalet met blauwtinten.

Boggi Milano heeft al winkels in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Knokke. Begin 2019 zal een tweede vestiging in Brussel openen en een eerste winkel worden geopend in Den Haag.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN