• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Bol.com ‘ABN Amro Retailer of the Year’; Pearle Opticiens beste winkelketen

Bol.com ‘ABN Amro Retailer of the Year’; Pearle Opticiens beste winkelketen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Gisteren was het weer zo ver, de uitreiking van de ABN Amro Retailer of the Year awards. Bol.com werd op de awardavond uitgeroepen tot ABN Amro Retailer of the Year the Netherlands 2019-2020. Bol.com is echter niet de enige die in de prijzen viel. Ook gingen retailers naar huis met prijzen voor beste winkelketen, beste webshop, retail executive, sustainable retailer en retail managementteam.

Pearle Opticiens ging naar huis met de titel Beste Winkelketen van Nederland. Zooplus sleepte de ABN Amro Webshop Award The Netherlands 2019-2020 in de wacht. Lush ging naar huis met de ABN Amro Sustainable Retailer of the Year award. Het liet hiermee Ekoplaza, Fairphone, Hema, en Mudjeans achter zich.

Pearle Opticiens Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020

Evert de Goede van het bedrijf Hornbach ging naar huis met de titel Retail Executive of the Year en het managementteam van Jumbo sleept de prijs voor retail managementteam in de wacht.

Eerder dit jaar, halverwege september, werden de categoriewinnaars van de ABN Amro retailer of The Year 2019-2020 awards al bekendgemaakt. Uit al deze winnaars kon worden gekozen voor de algemene ‘Retailer of the Year’ award die gisteravond werd uitgereikt. Onder andere Hunkemöller, Runnersworld, Only for Men, The Stone, Zeeman, Schuurman Schoenen, Bever, Intersport, Kleertjes.com en Omoda vielen in de prijzen bij de categorie-prijzen.

De awards zijn dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. Dit jaar vond het awardgala plaats op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Beeld: Via ABN Amro Retailer of the Year

ABN AMRO Retailer of the Year
ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020
Bol.com
Lush
pearle opticiens