• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Bpost gaat pakketten bij afhaalpunten uiteindelijk toch bezorgen

Bpost gaat pakketten bij afhaalpunten uiteindelijk toch bezorgen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Bpost kondigde vorige week vrijdag aan dat een gedeelte van de consumenten hun pakketten op moesten gaan halen bij afhaalpunten.De reactie was niet mals. Niet alleen consumenten maar ook retailers reageerden verbaasd op de keuze van BPost. Nu meldt de koerier dat het pakketten toch thuis blijft bezorgen voor mensen die niet in de gelegenheid zijn de pakketten op te halen.

Bpost legt in een nieuw persbericht uit dat de koerier heeft gekozen voor de nieuwe aanpak zodat consumenten de kans hebben sneller hun pakket te ontvangen. Vanwege de grote drukte op dit moment bij de koerier ging het een samenwerking aan met Decathlon voor extra afhaalpunten. Een zeer klein percentage van de ruim half miljoen pakketten die Bpost elke dag aflevert zou bij een afhaalpunt terecht komen. Nu meldt Bpost dat consumenten die niet in de gelegenheid zijn het pakket op te halen uiteindelijk toch een thuislevering krijgen. Het gaat hierbij om pakketten die na vijf dagen nog niet zijn opgehaald, zo laat een woordvoerder van Bpost weten aan De Morgen.

De koerier meldt daarnaast dat het de thuislevercapaciteit verder kaat opschalen met ‘creatieve oplossingen voor uitzonderlijke tijden’. “Iedere burger kan in deze uitzonderlijke tijden blijven rekenen op Bpost.”

Bpost
E-commerce
levering