• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Claudia Sträter richt zich op reizigers

Claudia Sträter richt zich op reizigers

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Het Nederlandse modemerk dat inmiddels in Belgische handen is, gaat een winkel openen op Amsterdam Centraal. Het is voor het eerst dat Claudia Sträter een winkel opent op een NS Station.

De NS wil reizigers verleiden tot een langdurig verblijf in de nieuwe winkelruimte op Amsterdam Centraal. Het gaat om de westelijke passage. De Volkskrant schrijft dat inmiddels twintig retailers, waaronder Sissy-Boy, getekend hebben om per 1 juni de deuren te openen in de hal.

Op Rotterdam Centraal sloegen de modeformules niet aan. Vorig jaar werden winkels van Shoeby, Desigual en Hunkemöller gesloten op het treinstation. Hunkemöller liet toen aan FashionUnited.nl weten dat de winkel op Rotterdam Centraal het wel degelijk deed, maar dat de NS zich meer wilde richten op food in plaats van op mode.

Hunkmöller mocht de winkel wel zelf voortzetten, maar vond de huurprijs te hoog. Boukje Bügel directeur Retail & Services bij NS Stations zegt vandaag in de Volkskrant dat de huurprijzen op het centraal station van Amsterdam inmiddels vergelijkbaar zijn met die in de Kalverstraat.

amsterdam cs
amsterdamcentraal
Claudia Strater
NS
ns station
ns stations