Coef Men breidt uit met twee filialen

Coef Men, de mannenmode retailer uit Arnhem en Nijmegen, breidt uit. Het concept reist naar Utrecht en Leiden begin 2020, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Coef Men vestigt zich aan de Oudegracht in Utrecht en aan de Haarlemmerstraat in Leiden. De winkel in Leiden zal als eerste haar deuren openen, in februari, gevolgd door het pand in Utrecht in maart. Coef Men biedt een combinatie van high-end streetwear, sneakers, accessoires en verzorgingsproducten voor mannen. Dit doet de retailer door onder andere Stone Island, C.P. Company, Filling Pieces, Daily Paper, Olaf Hussein, APC, Drôle de Monsieur, Maison Kitsuné, Tiger of Sweden en NN07 te verkopen.

“Ik zit nu dertig jaar in de mode retail en de afgelopen 10 jaar hebben we succesvol laten zien dat Coef Men weet dat het bij een jas of een paar goede sneakers niet ophoudt,” aldus mede-oprichter Coen Burgers in het persbericht. “Onze klant krijgt een totale wereld gepresenteerd: naast de juiste modemerken horen accessoires, verzorgingsproducten voor mannen en een mooi boek. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in onze backoffice: een strakke financiële planning, budgettering en verstand van online retail. We investeren in panden, de webshop en goed personeel. We hebben alle onderdelen onder controle die nodig zijn voor een succesvolle retailorganisatie.” Burgers leidt samen met Mark Hoornenborg Coef Men.

Beeld: Coef Men/ Arnhem

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN