• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Colourful Rebel opent winkel aan de Heiligeweg Amsterdam

Colourful Rebel opent winkel aan de Heiligeweg Amsterdam

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het merk Colourful Rebel gaat een winkel openen aan de Heiligeweg 42 in Amsterdam. Het huurcontract is per 1 april getekend.

Het pand heeft een winkeloppervlakte van 235 vierkante meter, bestaande uit 100 vierkante meter winkel en 135 vierkante meter magazijn. Voorheen zat de retailer Inspired by Fashion in het pand.

"Het doel van de winkel is een verrassend geheel neer te zetten. De paskamers voor vrouwen worden bijvoorbeeld helemaal roze. De mannen daarentegen krijgen hele moody zwarte pashokjes, met velours groene gordijnen. Allemaal verrassende hoekjes - heel Instagram waardig zeg maar,” lichten oprichters Frank en Bas van de Brug toe aan FashionUnited. “Het wordt gewoon allemaal veel groter, mooier en vetter.”

De collectie zal ‘veel en veel groter’ worden dan wat Colourful Rebel nu heeft. “Denk hierbij aan boxy fit sweaters, crop tops, tanktops, sport jerseys, sweatpants en schoenen in samenwerking met Superga. Het thema van de nieuwe collectie is 80’s Sports en dan met name uit Amerika. Voor deze collectie zijn we naar Los Angeles gegaan om het campagnebeeld te schieten,” vertellen de broers van de Brug.

Colourful Rebel werd in 2013 op gezet door ondernemers en tweelingbroers Frank en Bas van de Brug. Het merk begon als blog, maar al snel kwam daar een webshop bij, waar ze onder meer basics, sweatpans, mutsen, sjaals en hoodies verkopen. In 2015 openden ze hun eerste winkel aan de Van Woustraat in Amsterdam. Het is niet bekend of de nieuwe winkel een tweede vestiging betreft of dat het de winkel in de Pijp gaat vervangen.

Lees ook: Colourful Rebel: ‘Wij zijn meer dan die Boef-trui’

Beeld: Roi Elmaliah/Dailymovement


Colourful Rebel