• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Costes Men maakt debuut in Deventer en Den Bosch

Costes Men maakt debuut in Deventer en Den Bosch

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Begin december werd de komst van Costes Men en gecombineerde Costes Women en Men winkels aangekondigd, nu heeft The Sting ook openingsdata bekendgemaakt.

De eerste Costes Men winkel opent begin maart in Den Bosch. Costes Men maakt wel al eerder zijn debuut in de winkelstraat; de eerste gecombineerde Costes Women & Men winkel opent eind febuari de deuren in Deventer. Dat heeft een woordvoerder van The Sting laten weten aan FashionUnited.

Costes, onderdeel van modeketen ‘The Sting’, opende haar eerste winkel in de zomer van 2013 aan de Utrechtse Oudegracht. Costes maakte al in het jaar na de oprichting winst. Momenteel heeft Costes 23 Women winkels. Binnen nu en drie jaar wil The Sting met Costes naar 50 verkooppunten toe. Naast filialen in Den Bosch en Deventer komen er in het voorjaar van 2017 nieuwe Costes vestigingen bij in Zaandam, Breda, Alkmaar, Arnhem, Amsterdam en Eindhoven. Dat zijn zowel Costes Women, Costes Men & Women en Costes Men winkels.

Bekijk de expansieplannen van Costes op de kaart. De 23 huidige vestigingen zijn aangegeven in het blauw, de 8 nieuwe winkels die in het voorjaar van 2017 de deuren openen in het paars. Klik op het filiaal voor meer informatie over de aard van de winkel (Women, Women & Men of Men) en de openingsdatum.

Meer lezen over de nieuwe mannenmodeketen Costes Men en expansieplannen van The Sting? Lees hier het interview met chief creative officer Maurice Dahan.

Costes
kaart
The Sting