• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • De Houtmarkt in Breda: Deze modemerken vestigen zich in het nieuwe winkelgebied

De Houtmarkt in Breda: Deze modemerken vestigen zich in het nieuwe winkelgebied

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De invulling van winkelgebied De Houtmarkt in Breda wordt stukje bij beetje bekend. Dit zijn de modemerken waarvan we weten dat ze zich daar gaan vestigen.

Kledingmerk Superdry opent een winkel van 255 vierkante meter, zo meldde Business 2 Real Estate B.V. in een persbericht in maart. Business 2 Real Estate is een van de verantwoordelijke partijen van de verhuur van het gebied. Ook Brandfield, bekend voor de verkoop van horloges, sieraden en tassen zal zich in De Houtmarkt vestigen. Het wordt de vijfde winkel voor het merk. Het nieuwe filiaal zal goed zijn voor 154 vierkante meter. In een tweede persbericht, van 25 april, wordt duidelijk dat ook conceptstore Hutspot zich zal vestigen in het winkelgebied in Breda. Het concept krijgt 400 vierkante meter tot zijn beschikking. “Dat een bedrijf als Hutspot na Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven nu ook kiest voor Breda zegt iets over de aantrekkingskracht van de stad en het geloof in het project De Houtmarkt,” aldus Rob Kokelenberg, die met Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed mede verantwoordelijk is voor de verhuur van de panden.

“We willen iets bijzonders neerzetten wat van toegevoegde waarde is voor Brede. We zijn daarom continu bezig met de afweging welke partijen we wel en welke partijen we niet willen in het gebied om te komen tot een aantrekkelijke mix van winkels die zorgen voor een unieke beleving,” aldus Kokelenberg in het persbericht van maart.

Naast modewinkels zullen er ook winkels van Waar en Rituals geopend worden in De Houtmarkt. In het winkelgebied is nog meer ruimte voor winkels, maar welke merken deze invulling gaan geven is nog niet bekend.

Beeld: Business 2 Real Estate Facebook

Breda
de houtmarkt