• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Deens modeplatform Miinto nu ook voor de Belgische markt

Deens modeplatform Miinto nu ook voor de Belgische markt

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Miinto, een modeplatform voor consumenten, opent na Denemarken, Zweden, Noorwegen en Nederland ook de online deuren voor België. De kleinere Belgische retailers kunnen zich vanaf vandaag melden bij het e-commercebedrijf.

Volgens Miinto verliezen fysieke lokale retailers het vaak van de grote e-commercebedrijven. Zonde, vinden zij. Daarom biedt Miinto locale kledingwinkels júíst een platform om van te profiteren. De retailers kunnen in de webwinkel hun producten aanbieden en verkopen. Wanneer de consument vragen heeft over een artikel, komt deze via de website direct in contact met de boetiek die het kledingstuk aanbiedt. Miinto onderscheid zich hierdoor van de grotere e-tailers die niet met locale winkels samenwerken.

Het bedrijf introduceerde afgelopen juni een express-service in Amsterdam. Binnen tachtig minuten levert het bedrijf het gewenste kledingstuk. Miinto wil op deze manier zijn service naar een hoger niveau tillen.

Het Deense modeplatform werkt samen met 1200 onafhankelijke aangesloten retailers die hun verschillende collecties dagelijks uploaden. Dit zorgt voor een brede selectie van meer dan 5000 merken en 250.000 producten, wat van Miinto Noord-Europa’s grootste online modeplatform maakt.

e-tailer
Miinto
WEBSHOP