• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Dit zijn de mode genomineerden voor ‘ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020’
Dit zijn de mode genomineerden voor ‘ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020’

Retail

Dit zijn de mode genomineerden voor ‘ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020’

Door Caitlyn Terra

13 aug. 2019

Het is bijna weer zover: de verkiezing van beste webshop en beste winkelketen van Nederland. Op 17 september worden de winnaars van de diverse categorieprijzen bekend gemaakt en FashionUnited zet de mode genomineerden op een rij.

Allereerst de fysieke winkels die kans maken op een prijs. Diverse moderetailers dingen mee naar de titel ‘ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland 2019 - 2020’. In de categorie herenmode zijn C&A, Just Brands, Only for Men en The Stone genomineerd. Bij de dames staan C&A en The Stone weer in het rijtje samen met Hema, Miss Etam en MS Mode. In de categorie kindermode maken C&A, H&M, Hema en Zeeman kans op de prijs. Bristol, Omoda, Schuurman Schoenen en VanHaren zijn de kanshebbers in de categorie schoenen en bij mode accessoires nemen Lucardi en Primark tegen elkaar op. In de categorie ondermode dingen Hema, Hunkemöller, Livera en Zeeman mee naar de titel van ‘Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020’. Last but not least, zijn Decathlon, Intersport en Runnersworld genomineerd in de categorie sport.

Bij ‘ABN Amro Webshop Award the Netherlands 2019-2020’ komen diverse nieuwe spelers tussen de genomineerden. Zo sluiten Kleertjes en Wehkamp zich aan bij H&M en Hema in de categorie kindermode. Bij damesmode bestaan de genomineerden uit H&M, The Stone, Wehkamp en Zalando. Lucardi is opnieuw genomineerd in de categorie mode accessoires maar neemt het online op tegen Zalando. In de categorie schoenen maken Omoda, Schuurman Schoenen. VanHaren en Zalando kans op de prijs. Zalando vervangt bij de online prijzen Runnersworld als genomineerde in de categorie Sport.

Op 17 september worden de categorieprijzen bekendgemaakt, maar op 31 oktober volgt de grote uitreiking waar ook de ABN Amro Retailer of the Year wordt benoemd. De stemronde voor deze prijs volgt na de eerste uitreiking op 17 september door middel van een consumentenpanel.