• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Dit zijn de mode-winnaars van de Shopping Awards XS

Dit zijn de mode-winnaars van de Shopping Awards XS

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Op 9 maart zijn de Shopping Awards XS uitgereikt. Er vielen drie modebedrijven in de prijzen. Fashcom BV, die Boxers.nl onder zijn hoede heeft, won de prijs in de categorie Lingerie en Ondermode. Hardloopshop.nl werd in de categorie Sportswear uitgeroepen tot winnaar. Ace Juwelers ging met de prijs in de categorie Mode naar huis.

De Shopping Awards XL worden op 23 maart uitgereikt. In de categorie Mode dingen Kleertjes.com, Miss Etam en Je m’appele mee naar de prijs. Retailers Omoda, Van den Assem en Van Haren strijden om de prijs in de categorie Schoenen. In de categorie Warenhuizen zijn Bol.com, Hema en Superwinkel genomineerd.

De Thuiswinkel Awards, die jaarlijks worden uitgereikt aan de beste e-commerce bedrijven van Nederland, hebben vanaf 2017 een nieuwe naam: Shopping Awards. Het veranderende consumentengedrag en de samenwerking tussen ANVR, InRetail en Thuiswinkel.org zijn de redenen voor de verandering. De Shopping Awards belonen vanaf 2017 niet alleen de beste online winkels, maar ook de online activiteiten in winkels: retailers die on- en offline succesvol combineren.

Arjen Bonsing, overkoepelend voorzitter van de vakjury’s bij de Stichting Shopping Awards, liet eerder weten: “De afgelopen jaren is e-commerce ingeburgerd geraakt en zijn veel fysieke retailers ook gestart met digitale verkoop. De consument doet steeds meer zaken online en maakt daarbij steeds minder onderscheid tussen pure players en omnichannel spelers. Vandaar dat wij deze belangrijke transitie hebben overgenomen bij onze Awards-uitreiking.”

Beeld: Shoppingawards.nl

shoppingawards