Thuiswinkel Awards voortaan Shopping Awards

Het consumentengedrag verandert. E-commerce is ingeburgerd en veel fysieke retailers zijn met digitale verkoop gestart. "De consument doet steeds meer zaken online en maakt daarbij steeds minder onderscheid tussen pure players en omnichannel spelers. Vandaar dat wij deze belangrijke transitie hebben overgenomen bij onze Awards-uitreiking," zegt juryvoorzitter Arjan Bonsing in het persbericht. De Thuiswinkel Awards gaan vanaf komend jaar verder als Shopping Awards.

De organisatie van het webwinkel prijzengala gaat daarnaast samenwerken met brancheverenigingen ANVR en InRetail. Dat wordt direct zichtbaar in de prijsuitreiking: De Shopping Awards belonen vanaf 2017 niet alleen de beste online winkels, maar ook de online activiteiten in winkels: retailers die on- en offline succesvol combineren. Bovendien zullen naast de bekende publieks- en vakprijzen ook branchegerelateerde Excellence-prijzen worden uitgereikt in de categorieën: Fashion & Lifestyle, Home & garden, Travel, Beste websilen en Food & Personal care.

De inschrijfperiode voor de Shopping Awards loopt van 5 december tot en met 16 januari 2017. Op donderdag 9 maart 2017 worden de Shopping Awards XS uitgereikt voor (web)winkels met omzetten tot 4 miljoen euro. Dan worden ook de nominaties bekendgemaakt voor de XL Awards, de Excellence Awards en de Ecommerce50. Deze worden uitgereikt op donderdag 23 maart 2017.

Foto: Shoppingawards.nl

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN