• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Drie fashion winnaars Shopping Awards 2017

Drie fashion winnaars Shopping Awards 2017

Door Esmerij van Loon

24 mrt 2017

Retail

Bij de uitreiking van de Shopping Awards tijdens het jaarlijkse awardgala in Noordwijk zijn donderdagavond drie winnaars uit de fashionbranche in de prijzen gevallen. De hoofdprijs ging naar Coolblue, de electronicashop werd verkozen tot beste webwinkel van Nederland.

G-star kreeg de DHL Cross-border Award. Volgens de jury maakt G-star het verschil door het inzoomen op lokale buitenlandse markten, waarbij het denimmerk het eigen proces optimaliseert en met een strategische focus klanten in diverse landen een kanaalonafhankelijke shopping experience biedt.

Omoda Schoenen heeft de Excellence Award in de wacht gesleept. De schoenenretailer won de vakprijs voor online en omnichannel retailers met een jaaromzet van 4 miljoen of meer, in de categorie Fashion & Lifestyle. Bij de XL Publieksprijzen hadden zowel kindermodeshop Kleertjes.com de categorie Mode, als opnieuw Omoda in de categorie schoenen prijs.

De Shopping Awards worden jaarlijks georganiseerd onder toezicht van de Stichting Nationale Shopping Awards (voorheen Stichting Nationale Thuiswinkel Awards).

Foto: Shopping Awards

G-Star
Kleertjes.com
Omoda
Shopping Awards