• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Dstrezzed opent 10e winkel in Eindhoven

Dstrezzed opent 10e winkel in Eindhoven

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: Dstrezzed

Naast de bestaande winkels in Utrecht, Arnhem, Maastricht, Leidschendam, Breda, Den Bosch, Halfweg, Antwerpen en Lille, heeft Dstrezzed nóg een stijlvolle winkel geopend en dit keer in Eindhoven op de Rechtestraat 30, midden in het hart van de stad.

Zodra je binnenstapt, voel je direct de warmte van de uitnodigende, open ruimte – een perfecte mix van modern design (met RVS als nieuw element in het concept) en Dstrezzed zijn kenmerkende relaxte stijl.

Credits: Dstrezzed

Achterin de winkel vind je een knus hoekje met een strakke, chromen puffy stoel, ideaal om even te ontspannen tijdens je welverdiende shopbreak. Ontdek de nieuwste Herfst/Winter '24 collectie van Dstrezzed, waar klassieke stukken een gedurfde twist hebben.

Credits: Dstrezzed

Meer over Dstrezzed

Al meer dan tien jaar is Dstrezzed een voorloper in het creëren van kwaliteitsvolle, comfortabele herenkleding die perfect past bij de moderne man. Met collecties verkrijgbaar op maar liefst 800 plekken wereldwijd, viert Dstrezzed het goede leven, zoals ze zeggen - 'Don't Stress.' Hun iconische achthoekige logo staat voor eindeloosheid en eenheid, een sterk symbool van de verbondenheid onder de brotherhood wereldwijd.

Het merk blijft uitbreiden, niet alleen in het aantal winkels. Zo wordt het Nederlandse salesteam ook uitgebreid met een nieuwe accountmanager, namelijk Maxime Mulder. Alvast in contact met hem komen? Mail dan naar maxime@dstrezzed.com.

OVER HET MERK
Lees meer over Dstrezzed op de merkpagina
Dstrezzed
Eindhoven
Winkelopening