Duurzaam modelabel Colorful Standard opent eerste mono-brandwinkel in Parijs

Colorful Standard, het Deense merk van de biologisch katoenen en kleurrijke basics, gaat een mono-brandwinkel openen in Parijs. Dit schrijft FashionNetwork op zijn website. De boetiek aan de rue du Temple 59 opent zaterdag 27 april zijn deuren.

De winkel in Parijs is omgeven door modewinkels zoals Essentiel en Schmoove. Na de opening van de eerste monobrand-winkel zullen volgens FashionNetwork winkels worden geopend in Londen en Kopenhagen.

Het jonge modelabel Colorful Standard, met transparantie en duurzaamheid als belangrijke pijler, werd in november 2017 opgericht door de Deense ondernemer Tue Deleuran en wordt sinds zijn oprichting goed ontvangen. De uniseks kledingstukken worden gemaakt in een eigen fabriek in Portugal. De collectie biologisch katoenen T-shirts en truien worden verkocht door 500 retailers wereldwijd. De belangrijkste markten van het merk zijn volgens FashionNetwork het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Vanaf het volgende herfst/ winterseizoen zal het merk nieuwe producten aan zijn collectie toevoegen, waaronder merinowollen truien verkrijgbaar in 34 kleuren. T-shirts van het merk beginnen bij een retailprijs van 30 euro. De prijs van een trui varieert tussen de 60 en de 80 euro.

Beeld: website Colorful Standard

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN