• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Duurzaam modeplatform Cosh! landt in Arnhem

Duurzaam modeplatform Cosh! landt in Arnhem

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld: Cosh!

Het van oorsprong Belgische duurzame modeplatform Cosh! voegt een derde Nederlandse stad toe aan haar portfolio: Arnhem. Dat maakt Cosh! bekend in een persbericht. Arnhem wordt dus voorzien van de Cosh!-shoppingroutekaart.

De Gelderlandse hoofdstad vormt de derde Nederlandse stad op het Cosh!-platform en volgt daarmee Amsterdam en Rotterdam op. Het duurzame modeplatform bundelde voor de aftrap in Arnhem haar krachten met Awearness Fashion. De bezielers van Awearness Fashion, Jeannette en Wilma, brengen al meerdere jaren duurzame mode in Arnhem onder de aandacht, zo is te lezen. “Als warm contact bij de lokale ondernemers kan deze samenwerking met het door data onderbouwde Cosh!-platform dus niet ontbreken.”

Cosh! is sinds 2022 actief in Nederland en lanceerde in Amsterdam. Daarna streek ze in februari 2023 neer in Rotterdam. In juni werd bekend dat Cosh! ook de Duitse grenzen overschrijdt.

“Elk land heeft zijn identiteit, en elke stad differentieert zich door ook een eigen stadsidentiteit. In België zijn er meer multimerkenwinkels die duurzaamheid druppelsgewijs integreren terwijl in Nederland meer individuele merken en ontwerpers met duurzaamheid aan de slag gaan”, aldus Cosh! in het persbericht. “Nederland is verder ontwikkeld op vlak van duurzaamheid.”

Arnhem
Cosh!