Essentiel Antwerp opent eerste Britse winkel

Belgisch merk Essentiel Antwerp is het kanaal over gegaan. De eerste Britse winkel heeft haar deuren geopend in Londen. De winkel is te vinden aan Sloane Square, aldus het persbericht.

Het merk heeft in totaal 185 vierkante meter tot zijn beschikking in de nieuwe locatie. Het is voor het eerst dat Britse klanten de Essentiel Antwerp retailervaring kunnen beleven, aldus het persbericht. De afgelopen jaren steeg de omzet en de bezoekersaantallen op de Britse webshop waardoor Essentiel het besluit nam om de winkel te openen.

“De winkelopening is een belangrijke stap voor Essentiel Antwerp - zowel op het gebied van groei voor het bedrijf in Groot-Brittannië maar ook in andere landen. We hebben altijd al gedroomd van een winkel in Londen en zijn dan ook zeer verheugd,” aldus CEO Esfan Eghtessadi in het persbericht. “Londen is ook altijd een grote inspiratie geweest voor de collecties dus het voelt goed om daar nu een winkel te hebben,” aldus creatief directeur Inge Onsea in het bericht.

Essentiel Antwerp opent eerste Britse winkelEssentiel Antwerp opent eerste Britse winkelEssentiel Antwerp opent eerste Britse winkel

Essentiel Antwerp is hard bezig met expansie. Het merk breidde in 2018 uit met drie winkels in Nederland en opende een tweede Duitse winkel.

Beeld: Essentiel Antwerp

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN