Ex-medewerkers Colette openen nieuwe concept store in Parijs

Oud-medewerkers van de iconische Parijse concept store Colette openen maandag de deuren van een nieuwe retaillocatie in de Franse hoofdstad, genaamd ‘Nous’. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt door één van de initiatiefnemers en voormalig hoofd van de tech-en horloge-afdeling van Colette, Sébastien Chapelle.

In tegenstelling tot Colette zal ‘Nous’ zich minder richten op high-end mode en meer op literatuur, accessoires en technologie, aangevuld met een collectie streetwear en sneakers voor mannen. Dit laat een woordvoerder weten aan Le Parisien.

Naast Chapelle is ook Marvin Dein, hoofd van de sneaker-divisie bij Colette, en een aantal verkoopmedewerkers betrokken bij het initiatief. ‘Nous’ beslaat 150 vierkante meter en is te vinden op 48 rue Cambon, een paar deuren naast de Parijse flagship locatie van Chanel en niet ver van waar zijn voorganger Colette drie weken geleden definitief sloot.

Colette opende in maart 1997 haar deuren aan de Rue du Faubourg Saint-Honoré in Parijs. Als eerste concept store in de Franse stad groeide Colette uit tot een bezienswaardigheid en een echt begrip. Na 20 jaar kwam echter een einde aan het tijdperk, de concept store sloot 20 december voorgoed. Inmiddels is de locatie overgenomen door Saint Laurent.

New Chapter @nous.paris #nous

A post shared by Sebastien Chapelle (@sebhigh) on

Beeld: Google Maps

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN