Extra pand voor Hudson’s Bay Amsterdam

Het Amsterdamse pand van Hudson’s Bay, dat gevestigd is aan het Rokin, wordt nog groter dan vooraf was aangekondigd. De Canadese warenhuisketen heeft een extra pand gehuurd. Dat zei CEO Jerry Storch tijdens een persbijeenkomst.

“We hebben inmiddels het huurcontract getekend voor een vierde pand,” zegt Storch trots. “We hadden meer ruimte nodig en huren daarom ook het pand op nummer 17. Straks koppelen we vier panden aan elkaar. Daarmee wordt de totale oppervlakte van de Amsterdamse vestiging 17.000 vierkante meter.” De panden aan het Rokin, nummer 21-49, en de Vleeshal vormen de eerste drie gebouwen.

Het nieuwe pand op nummer 17 heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter. Voorheen zat modewinkel Senza in het pand.

“We liggen op schema, en we zijn thrilled over de vooruitgang,” vertelt CEO Jerry Storch enthousiast tijdens de persbijeenkomst. De plannen voor het warenhuis zijn groot; het moet ‘nieuw’ zijn en ‘anders dan alle andere warenhuizen’. De winkels zijn ‘conceptueel ingericht’ en focussen op de Nederlandse consument. Het pand aan het Rokin in Amsterdam zal naar verwachting in augustus open gaan.

Dit jaar zullen er zeker 10 Nederlandse vestigingen van Hudson’s Bay hun deuren openen, en uiteindelijk zullen er 20 winkels gevestigd worden in Nederland.

Beeld: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN