• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Forever 21 wil meer winkels in Randstad

Forever 21 wil meer winkels in Randstad

Door Yasmine Esser

20 apr. 2015

Retail

Goed nieuws voor consumenten die de winkel in de Kalverstraat mijden vanwege de drukte: Forever 21 is op zoek naar meer winkels in Nederland. Het Amerikaanse modebedrijf zoekt momenteel panden in de Randstad.

Hoeveel winkels Foverer 21 precies wil openen, is niet bekend. Tegen Retailnews.nl zegt Rob Cuijpers, commercieel en administratief directeur van Forever 21 in Europa, dat het bedrijf momenteel niet kijkt naar locaties buiten de Randstad.

Volgens Cuijpers is niet alleen de winkel in de Amsterdamse Kalverstraat druk, ook in de webshop is het veel drukker geworden, sinds Forever 21 in Nederland van start is gegaan, een jaar geleden.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Forever 21 zijn zinnen heeft gezet op Europese markdominantie. De retailer onthulde toen plannen om de komende drie jaar vijftig nieuwe winkels te openen in grote steden in Frankrijk, Duitsland, Portugal, Italië, Polen, Tsjechië, Groot-Brittannië en Nederland.

In november vorig jaar werd de eerste paal geslagen van het nieuwe, Europese distributiecentrum van Forever 21 in Bergen op Zoom. De Amerikaanse moderetailer is al sinds 2010 actief in Bergen op Zoom, maar de huidige locatie was te klein voor de grootse ambities van Forever 21 op de Europese markt.