• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Garcia breidt uit: opent winkel in Amsterdam

Garcia breidt uit: opent winkel in Amsterdam

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Modemerk Garcia breidt de fysieke voetafdruk uit. Het bedrijf opent namelijk een winkel in Amsterdam, zo blijkt uit een post van het bedrijf op LinkedIn. Op de website van Garcia wordt gezocht naar salesmedewerkers.

Waar en wanneer de winkel precies gaat openen wordt niet genoemd in de vacature. Garcia opende vorig jaar de allereerste monobrandstore van het merk in Maastricht. Destijds werd gekozen voor die locatie vanwege de gunstige ligging bij de Duitse grens. Duitsland is een van de belangrijkste markten voor het merk, zo bleek eerder al uit een interview met CEO Mark Hommelberg in 2018.

Garcia richt zich met de collecties op het gehele gezin. Van jong tot oud - jongens, meisjes, vrouwen en mannen. Denim is een groot deel van de collectie van Garcia en behoort tot het erfgoed van het merk. Garcia werd immers opgericht in 1972 in Italië als jeansmerk.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Beeld: Garcia

GARCIA
JOG Group
Retail