• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • H&M werkt samen met ZyseMe voor op maat gemaakte overhemden

H&M werkt samen met ZyseMe voor op maat gemaakte overhemden

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

H&M werkt samen met ZyseMe aan de optie voor op maat gemaakte overhemden on demand, zo meldt ZyseMe in een persbericht. Customisation is volgens Laura Coppen, Creative Business Developer van The Laboratory van de H&M Group, een van de spannende nieuwe innovaties waar het bedrijf mee bezig is, aldus Coppen tegen FashionUnited tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor in Stockholm op uitnodiging van de H&M Group. Haar uitspraak wordt nu gevolgd door de bekendmaking van de samenwerking met ZyseMe in Duitsland.

Onder de noemer Just.Perfect introduceert H&M Lab Germany op maat gemaakte overhemden. Met behulp van ZyseMe’s kunstmatige intelligentie kunnen de exacte maten van een man opgemeten worden zodat de overhemden perfect passen. Volgens H&M is personalisering een van de manieren waardoor overproductie en overconsumptie teruggedrongen kan worden doordat items gemaakt zijn op basis van de consument zijn wensen.

Deze maand zullen H&M Members geselecteerd worden in Duitsland om de samenwerking te testen. “Deze innovatieve samenwerking tussen H&M en ZyseMe zorgt ervoor dat we kleding kunnen produceren voor de specifieke wensen van onze klanten. Tegelijkertijd kunnen de klanten het product online mee ontwerpen. Op de lange termijn zal het aanbieden van geïndividualiseerde producten zorgen dat we grondstoffen kunnen besparen,” aldus Olivier Lange, hoofd van H&M Lab Germany, in het persbericht.

Beeld: ZyseMe

Customisation
H&M
H&M Group
personalisering
ZyseMe