• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hema frist stationswinkels op

Hema frist stationswinkels op

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Hema vernieuwt winkels op station. Credits: Hema

Hema en NS tekenen een overeenkomst voor de verlenging van de winkels op negen stations en richt de winkels opnieuw in, dat maakt Hema bekend in een persbericht. Het Hema-assortiment wordt ‘nog meer’ afgestemd op de reizende bezoeker.

Het station Amsterdam Centraal is als eerste voorzien van een nieuwe winkel. Hema verhuisde van de Westelijke reizigerstunnel naar een grotere winkel in de IJhal. In de winkel is er ‘alles’ te vinden voor de dagelijkse behoeften, zoals huishoudtextiel, beautyproducten, mode, bureauartikelen, huishoud-, feest-, en cadeauartikelen, en een vernieuwd aanbod van food-producten en dranken, zo staat in het persbericht. De winkel is bovendien voorzien van zelfscankassa’s en er zou extra aandacht zijn voor duurzame producten.

Hema vernieuwt zijn winkels in het kader van zijn nieuwe koers om weer ‘echt Hema’ te worden. In november en december staan de verbouwingen van de Hema-winkels op de stations in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Den Bosch op de planning. De stationswinkels in Alkmaar, Maastricht en Amsterdam-Zuid volgen begin 2024. Het nieuwe winkelconcept werd in maart en april in vier pilots getest.

HEMA