• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hema producten bij Wehkamp verkrijgbaar

Hema producten bij Wehkamp verkrijgbaar

Door Marjorie van Elven

21 mei 2019

Retail

Vanaf dinsdag, 21 mei, zijn Hema producten ook verkrijgbaar bij Wehkamp, dat melden de twee bedrijven in een persbericht. De samenwerking focust zich op de categorieën mode, beauty, wonen en baby. Het baby assortiment is al op Wehkamp.nl te vinden, Hema bovenkleding zal gedurende de komende maanden verschijnen.

Hema werd in oktober door ondernemer Marcel Boekhoorn overgenomen en meldde toen al dat de nieuwe eigenaar de ambitie had het bedrijf te laten groeien door samen te werken met strategische partners in Nederland en het buitenland. Deze wens werd nog een keer benadrukt tijdens de publicatie van de jaarcijfers in april. De samenwerking met Wehkamp is de eerste in een reeks van toekomstige samenwerkingen.

“De groeistrategie van Hema willen we ook in Nederland verder ontwikkelen met slimme, innovatieve concepten en partnerships. We willen als merk op alle kanalen en op elk moment beschikbaar zijn voor onze klanten," zegt Hema CEO Tjeerd Jegen in het persbericht.

Wehkamp krijgt meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt jaarlijks meer dan 10 miljoen pakketten. De toevoeging van de Hema producten betekent dat het Wehkamp assortiment (ruim 400.000 producten van zo’n 2.000 merken) fors wordt uitgebreid. Hema verkoopt meer dan 32,000 eigen producten. “Zo bouwen we verder aan de ultieme klantervaring, want dat is voor Wehkamp het belangrijkst. Een eigentijds assortiment, een shopervaring waar je blij van wordt en een verrassend makkelijke service, dat is waar Wehkamp voor staat," aldus de CEO van Wehkamp, Graham Harris, in hetzelfde persbericht.

Foto: Hema en Wehkamp

HEMA
Wehkamp