Hema test shop-in-shop in Brits warenhuis Next

Voor het eerst in de geschiedenis van Hema heeft het warenhuis een shop-in-shop geopend, zo meldt het bedrijf in een persbericht. De shop-in-shop is te vinden in het Britse warenhuis Next in Londen. Als de winkel in het warenhuis een succes is, zullen mogelijk meer shop-in-shops in warenhuizen van Next worden geopend.

De shop-in-shop is de negende fysieke locatie van Hema in Londen. De shop-in-shop is te vinden op de eerste verdieping van Next en biedt producten aan in de categorieën eten, cadeau, kind en persoonlijke verzorging aan. “Voor Hema is de winkel een verdere belangrijke stap in haar verdere expansie in het Verenigd Koninkrijk,” aldus het bericht.

Uit het archief (2014): Hema naar Groot-Brittannië

“Hema ontwikkelt zich steeds meer tot een echt internationaal opererende retailer en lifestyle brand,” zegt Richard Flint, directeur internationaal bij de keten, in het persbericht. Vanwege het Nederlandse ontwerp, de scherpe prijzen en goede kwaliteit is Hema voor meer markten aantrekkelijk, aldus het bericht. “We kijken daarom steeds meer naar samenwerkingen met partners en proberen innovatieve concepten uit, zoals met Next maar ook met Apparel Group voor het Midden-Oosten.”

Next heeft ongeveer 500 warenhuizen in Groot-Brittannie en Ierland. Daarnaast heeft het wereldwijd, verdeeld over 40 landen, nog eens 200 warenhuizen. “Afhankelijk van het succes zullen mogelijk meer shop-in-shops volgen,” aldus het bericht.

Hema heeft op dit moment meer dan 750 winkels in 9 landen.

Beeld: Hema

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN