House of Fraser is in een slechtere staat, dan Sports Direct directeur Mike Ashley, had verwacht. Dit meldde de topman vorige week in de jaarresultaten van de keten. Nu meldt een bron aan de Financial Times dat meer warenhuizen moeten sluiten dan eerst werd verwacht.

Sports Direct nam onder Mike Ashley House of Fraser over en gaf destijds al aan dat winkelsluitingen op het programma stonden. Ten tijde van de overname bestond het winkelportfolio uit 59 vestigingen. Nu meldt een bron dat 15 tot 20 winkels naar het nieuwe Frasers concept worden omgebouwd en dat zeker 20 al zullen sluiten. Het lot van de andere twintig is nog niet zeker, aldus de Financial Times.

Eerder dit jaar werd tegen de Sunday Times gemeld, door Michael Murray van Sports Direct, dat 31 winkels omgebouwd worden naar het Frasers concept - een nieuwe upmarket winkelconcept. Het aantal was destijds nog onder voorbehoud omdat Sports Direct dit aantal alleen zou ombouwen als er een huurvrije periode van drie jaar belooft kan worden bij de panden. De eerste winkel met dit concept wordt later dit jaar in Belfast geopend, aldus de Financial Times.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN