Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct en daarmee van House of Fraser, wil zeven van de warenhuizen ombouwen tot een ‘nieuwe luxe mini-keten genaamd Frasers’. Dit meldt The Guardian op basis van diverse bronnen die dicht bij het bedrijf staan. De leveranciers van House of Fraser zouden al geïnformeerd zijn.

De winkel in Glasgow heeft op de winkelgevel de naam ‘Frasers’ staan in plaats van ‘House of Fraser’. Mike Ashley heeft de leveranciers naar verluidt geïnformeerd dat het de House of Fraser groep in twee divisies wil opsplitsen. House of Fraser moet zich meer richten op de massamarkt en Frasers zal meer designer merken in de voorraad hebben, aldus The Guardian.

Sports Direct nam vorig jaar House of Fraser over. Destijds werd aangekondigd dat de herziening van de keten mogelijk twee jaar kon duren. Sports Direct heeft al vijf winkels gesloten van de over de vijftig locaties van House of Fraser. Er liggen al deals voor 38 andere panden, alhoewel deze overeenkomst maar voor één jaar geldig zijn, aldus The Guardian.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN