• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hudson’s Bay Company opent distributiecentrum in Mijdrecht

Hudson’s Bay Company opent distributiecentrum in Mijdrecht

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Hudson’s Bay heeft een huurovereenkomst getekend met HB Capital voor een distributiecentrum in Nederland. Voorheen was het centrum in gebruik door Blokker. Dat heeft HB Capital bekendgemaakt.

Het centrum is gevestigd op een strategisch slimme locatie, tussen de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het centrum heeft een oppervlakte van 55.000 vierkante meter, inclusief kantoorruimte, magazijnen en parkeerplaatsen.

De eerste tien warenhuizen van Hudson’s Bay openen in het derde kwartaal en daarom zullen de voorraden, voor zowel offline als online verkoop, vanaf mei binnenkomen.

HB Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Blokker. Welke gevolgen de huurovereenkomst voor Blokker heeft is niet bekend. De keten heeft ook nog een distributiecentrum in Gouda en Geldermalsen. Big Bazaar maakt overigens ook gebruik van het centrum in Mijdrecht.

Eerder vandaag maakte Hudson’s Bay al bekend een samenwerkingsovereenkomst te hebben bereikt met La Place. Van de tien nieuwe filialen die dit jaar openen krijgen er 9 een La Place-restaurant. Alleen het restaurant in de Amsterdamse Hudson’s Bay krijgt een andere invulling.

Beeld: Rijnboutt

Hudson's Bay