• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hudson’s Bay gaat samenwerken met La Place

Hudson’s Bay gaat samenwerken met La Place

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het is Hudson’s Bay gelukt om een partnerschap aan te gaan met La Place. De restaurants van Hudson’s Bay zullen gerund worden door de restaurantketen. Dat hebben de partijen bekendgemaakt.

De eerste negen locaties van La Place gaan in het derde kwartaal van dit jaar open. Alle Hudson’s Bay-winkels die dit jaar openen krijgen een La Place-restaurant, behalve de vestiging in Amsterdam. Daar zal ‘een andere invulling worden gegeven aan de restaurantbeleving’. Binnenkort zal Hudson’s Bay daar meer over bekend maken.

Jacco van der Steen, directeur Marketing en Inkoop van Hudson’s Bay Nederland, laat weten: "Hudson's Bay in Nederland staat voor het warenhuis van de toekomst. Uniek en verrassend, aangepast op de Nederlandse markt. Met La Place zullen wij de winkelbeleving verhogen tot meer dan een winkelbestemming, waarbij we onze gasten iedere dag natuurlijk, huisgemaakt en heerlijk eten bieden.”

“We zijn erg blij dat we, samen met onze nieuwe partner Hudson’s Bay, weer terug kunnen keren naar bekend terrein; de vele binnensteden van Nederland. Onze trouwe gasten hebben ons op enkele plaatsen moeten missen, maar zullen ons hopelijk snel weer vinden. Het openen van deze nieuwe restaurants onderstreept de groei die we voor ogen hebben in Nederland,” zegt Bart van den Nieuwenhof, managing director bij La Place.

Wilt u weten in welke steden Saks off 5th en Hudson’s Bay zich vestigen? Bekijk het op de kaart.

Beeld: Rijnboutt

Hudson's Bay
la place