Hunkemöller opent eerste Chinese winkel - kleine 50 meer zullen volgen

Expansie is wat de klok slaat bij Hunkemöller. De lingerieketen heeft de eerste Chinese winkel geopend, zo meldt het merk in een persbericht, maar daar blijft het niet bij. De komende jaren staan er nog 46 meer op de planning. Hunkemöller heeft de eerste winkel geopend in Shanghai, zo blijkt uit het bericht.

“Onze deuren openen in China is een natuurlijke stap geworden. Europa’s toonaangevende lingeriemerk komt samen met de snelst groeiende economie, met een consument die een grote vraag heeft naar nieuwe wereldwijde merken,” aldus CEO Philip Mountford in het bericht. De winkel zal het herkenbare Hunkemöller concept hebben met speciale digitale elementen die zijn toegespitst op de Chinese markt. In de flagship store is dankzij de 230 vierkante meter winkeloppervlak plaats voor de lijnen Private, Noir, en HKMX.

Op dit moment heeft het lingeriemerk meer dan 930 winkels over de hele wereld. Dit jaar moeten nog vier nieuwe Chinese winkels haar deuren open en tegen 2023 zullen de volledige 47 die op de planning staan geopend zijn, aldus het bericht.

Beeld: Hunkemöller

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN