• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • In Beeld: Jack & Jones lanceert eerste parfumcollectie

In Beeld: Jack & Jones lanceert eerste parfumcollectie

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Deense herenlabel Jack & Jones lanceert zijn eerste collectie parfums. Dit heeft het bedrijf bevestigd middels een persbericht. De collectie bestaat uit drie verschillende geuren die zijn ontwikkelt in samenwerking met Maesa, een Franse producent voor beauty- en verzorgingsproducent die onder andere samenwerkt met Zara, H&M, Michael Kors en Douglas, en parfumontwikkelaar Drom Fragrances.

De parfumcollectie van Jack & Jones richt zich volgens het bedrijf op millennials. "Aan de hand van de kennis die Jack & Jones heeft van zijn doelgroep en van herenmode in het algemeen, ontwikkelden we drie geuren die naadloos aansluiten bij het unieke karakter van het merk”, aldus Corinne Cachen, meesterparfumeur bij Drom.

De Jack & Jones-parfumcollectie bevat naar eigen zeggen zowel frisse, aromatische geuren als houtachtige, warme noten. Het ontwerp van de flacons, de namen en kleuren zorgen er volgens het bedrijf voor dat de drie geuren heel eenvoudig te herkennen en onderscheiden zijn.

De nieuwe geuren zijn verkrijgbaar vanaf augustus 2019 in Jack & Jones-winkels en via de website van het merk. Elke geur is verkrijgbaar als eau de toilette (40 ml en 75 ml) en deostick. De richtprijzen zijn 19,99 euro voor 75 ml, 12,99 euro voor 40 ml en 7,99 euro voor de deosticks.

Over Jack & Jones

Het Deense Jack en Jones werd in 1990 opgericht en is onderdeel van de Bestseller A/S-groep. Het merk heeft ruim duizend winkels in Europa. Denim vormt de hoofdactiviteit van het merk maar het productportfolio bevat ondertussen ook pakken, stijlvolle sportkleding, schoenen en accessoires.

Beeld: Jack & Jones

Drom Fragrances
Jack&Jones
Maesa
parfumcollectie