• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Interactieve grafiek - Tien duurste winkelstraten van Nederland

Interactieve grafiek - Tien duurste winkelstraten van Nederland

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Kalverstraat in Amsterdam is nog steeds de duurste winkelstraat van Nederland. Wie een pand in de drukke winkelstraat wil huren, moet 3.000 euro per vierkante meter neertellen. Dat blijkt uit het rapport ‘Main Streets Across the World’ van vastgoedbedrijf Cushman & Wakefield, die onderzoek deed op basis van eigen data van huurprijzen over de hele wereld.

Bekijk hieronder de tien duurste winkelstraten van Nederland op basis van de huurprijs per vierkante meter per jaar. Plus de drie duurste winkelstraten wereldwijd ter vergelijking.

Internationale retailers zien Nederland als een kernmarkt, stelt Cushman & Wakefield in het rapport. “Amsterdam is het hoogste doel en velen zijn nog steeds op zoek naar mogelijkheden om nieuwe flagship stores te openen.” Meer weten? Lees hier het complete achtergrond artikel.

Meer weten over de wereld's duurste winkelhuren? Lees hier wat de grootste flagshipstores op de tien duurste winkelstraten wereldwijd per dag moeten verkopen om de huur te betalen.Of bekijk de Infographic - 69 Louis Vuitton tassen: Wat retailers moeten verkopen om de huur te betalen.


Cushman Wakefield
Huurprijzen
Kalverstraat
winkelhuur