• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kabinet komt met nieuwe coronacampagne voor de Kerstdagen

Kabinet komt met nieuwe coronacampagne voor de Kerstdagen

Door Georgia Oost

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Rijksoverheid gaat speciale kerstcommercials uitzending op tv, dat meldt de NOS in een nieuwsbericht. Hiermee willen ze aan Nederlanders benadrukken dat het nog steeds erg belangrijk is om drukte te mijden en afstand te houden, ook tijdens de feestdagen.

Premier Rutte kondigde woensdag in de Tweede Kamer al aan dat het kabinet mensen zoveel mogelijk zal ontmoedigen om kerstinkopen te doen in fysieke winkels. Er is een mogelijkheid dat het kabinet nog voor de Kerst strengere maatregelen zal aankondigen, maar hierbij zullen de Kerstdagen wel ontzien worden.

In de spotjes worden mensen opgeroepen om doelgericht en alleen hun kerstinkopen te doen, om winkels dicht bij huis te bezoeken en alleen te winkelen op doordeweekse dagen, aldus de Nos. De coronakerstcommercials zijn onderdeel van de ‘Alleen Samen’-campagne, waarmee het kabinet aandacht vraagt voor de coronamaatregelen, aldus NOS.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Coronavirus