• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: Catwalk Junkie opent winkel in Utrecht

Kijken: Catwalk Junkie opent winkel in Utrecht

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De winkelstraten van Utrecht zijn verder aangevuld met een nieuw merk door de komst van Catwalk Junkie. Het damesmodemerk opende in de stad haar tweede monobrandstore. Catwalk Junkie is neergestreken aan de Zadelstraat.

Het merk heeft in de winkel 75 vierkante meter tot haar beschikking. “In de ruimte dompelt Catwalk Junkie haar klant onder in een speels, architectonisch interieur waar zij terecht kan voor een complete outfit in elk seizoen,” aldus het persbericht. De winkel heeft een roze interieur met gouden accenten, roze terrazzo en eikenhouten visgraat vloer.

“Voor onze winkels zijn we altijd op zoek naar karakteristieke pandjes, Utrecht heeft één van de mooiste binnensteden van ons land en is uitgegroeid tot een populaire winkelstad. De Zadelstraat heeft daarnaast met haar ligging en boetiek-achtige uitstraling eenzelfde soort gevoel als de Negen straatjes in Amsterdam en past daarom perfect bij ons,” aldus Ben van ‘t Veld, eigenaar van U.S.P. Fashion B.V. waar Catwalk Junkie onder valt.

Neem alvast een digitaal kijkje in de winkel hieronder:

Over Catwalk Junkie

Catwalk Junkie, opgericht in 2009, is onderdeel van modebedrijf U.S.P. Fashion B.V., samen met herenmerk Kultivate. Catwalk Junkie wordt in circa 750 winkels verkocht en via de eigen website. De eerste brandstore aan de Prinsengracht in Amsterdam werd in december 2016 geopend.

Beeld: Catwalk Junkie

Catwalk Junkie