Kijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label Hugo

Hugo Menswear, niet te verwarren met moederbedrijf Hugo Boss, heeft een eerste Nederlandse winkel geopend. Het mannenmodemerk heeft zich gevestigd aan de Leidsestraat, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Hugo heeft in de winkel 100 vierkante meter tot zijn beschikking. “De geest van individualiteit en authenticiteit van Hugo zijn terug te zien in de nette en luchtige uitstraling van de winkel,” aldus het persbericht. In de winkel is gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeeden hout. De muren achterin de winkel zijn met multiplex en acryl panelen aangepakt. De bekende Hugo-rode kleur is in verschillende details in de winkels te zien.

In de winkel zijn ook verschillende digitale punten verwerkt. Een community wall laat Hugo-gerelateerde video's zien naast de nieuwste modeshows van het merk. Een digitale kiosk laat branded content en looks zien die bezoekers kunnen shoppen via de touchscreen.

Hugo is een van de merken van het Duitse Hugo Boss AG. Hugo richt zich op scherpe snits en nette designs. De basis van het merk zijn tailoring en een casual twist.

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van de winkel:

Kijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label HugoKijken: De eerste Nederlandse winkel van Hugo Boss zuster label Hugo

Beeld: Hugo

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN