• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: De eerste Promiss winkel in België

Kijken: De eerste Promiss winkel in België

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Promiss is met fysieke winkels voor het eerst de Nederlandse grens overgegaan. Het merk heeft haar deuren geopend in Sint-Niklaas in België. “Promiss zet vandaag een nieuwe stap in de internationale expansie van het merk.” Online ging het merk eerder al de grens over naar Duitsland.

De eerste Belgische winkel van het merk bevindt zich in het Waasland Shopping Center. “Promiss ontmoet al frequent Vlaamse vrouwen in de winkel in Maastricht, wat heeft bevestigd dat de Promiss collectie goed aansluit op het kleedgedrag in België,” aldus het persbericht. Het merk ziet ook dat het aantal webshoptransacties uit België toeneemt en op de eerste plaats komt uit Antwerpen en Brussel, gevolgd door Gent en Sint-Niklaas.

Promiss richt zich op vrouwen van veertig plus. “Het merk staat voor een charmante en verzorgde kledingstijl waarin moderne klassiekers en een perfecte fit centraal staan speciaal voor de vrouw van veertig plus,” aldus het bericht. Het merk heeft met de opening van de Belgische winkel ook de maat 50 toegevoegd aan het assortiment waardoor het nu een aanbod van de maten 34 tot en met 50 heeft.

Bekijk de eerste beelden van de Belgische winkel hieronder:

Beeld: Promiss

FNG
Promiss