• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: Flagshipstore Jeans Centre Den Haag

Kijken: Flagshipstore Jeans Centre Den Haag

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Jeans Centre opent donderdag de deuren van haar nieuw flagshipstore in Den Haag. De winkel is gevestigd aan de Spuistraat 11 en is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept.

Jeans Centre opent de nieuwe winkel in een monumentaal pand van drie verdiepingen. Daarin zijn niet alleen de nieuwste denimcollecties te vinden, maar ook een koffiebar en een coupeuse service, aldus het merk. In de nieuwe vestiging zullen ook items exclusief voor Den Haag verkocht worden. Daarnaast wordt er ingezet op een omnichannelstrategie met een scherm waar klanten kleding kunnen bestellen als het gewenste item niet in de winkel te verkrijgen is.

Met dit concept hoopt CEO Peter Berg een jongere doelgroep, tussen de 25 en 35 jaar, beter aan te spreken. “De beleving die voor deze groep belangrijk is, klopt in dit concept. De deskundigheid is in al onze winkels te vinden, maar in dit concept is extra focus gelegd op de beleving door het interieur.”

Jeans Centre heeft inmiddels 100 winkels door heel Nederland. Het bedrijf vestigt zich vaak in kleinere gebieden, maar heeft nu zijn pijlen gericht op enkele toplocaties. De locatie in Den Haag en de vestiging in Utrecht zijn hier onderdeel van.

Meer beelden volgen later

Beeld: Jeans Centre

Jeans Centre
JOG Group