• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: Gent krijgt primeur van eerste buitenlandse Jeans Studio Jack & Jones

Kijken: Gent krijgt primeur van eerste buitenlandse Jeans Studio Jack & Jones

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De tweede Jeans Studio Jack & Jones ter wereld komt in Gent. Na Denemarken komt het concept nu naar België, zo meldt Jack & Jones in een persbericht.

De Jeans Studio opent officieel de deuren op 25 juli aan de Walpoortstraat 3 in Gent. In het concept staat, zoals de naam al doet vermoeden, denim centraal. Denim is sinds het ontstaan van het Deense merk al een belangrijk element geweest van het dna en daarom focust het nu op het materiaal in een speciale concept store.

Jack & Jones prijst de Jeans Studio aan als een viering van de lokale denim community. De denim lifestyle moet hier helemaal tot leven komen met alles wat daar bij komt kijken. Alles in de winkels is dan ook te koop. Niet alleen jeans en denimjacks maar ook lokale Gentse ‘wannahaves’ aldus het persbericht. Denk aan gin uit Gent van The Ghentist of Ramon, het alcoholvrije broertje van Roman bier uit de stad, maar ook een hangover recovery kit en een tattoo care kit.

De Jeans Studio moet ook een plek zijn waar de lokale denim community samenkomt en hier speelt Jack & Jones op in door onder andere een coffee corner te hebben, maar ook workshops te organiseren zoals een knife making workshop.

Beeld: Jack & Jones

Jack&Jones
Jeans Studio
Jeans Studio Jack & Jones