• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kleertjes.com start partner platform Kleertjes & Co.

Kleertjes.com start partner platform Kleertjes & Co.

Door Caitlyn Terra

21 nov 2019

Kleertjes.com lanceert Kleertjes & Co, een partner platform. Via het platform kan een selecte groep verkopers hun kindgerichte assortiment aanbieden, zo meldt Kleertjes.com in een persbericht.

Diverse externe partijen hebben nu via het partner platform kinderkleding en -schoenen verkocht. “Door deze nieuwe stap is Kleertjes.com nog beter in staat aan de verwachtingen van de consument te voldoen,” aldus het persbericht. Door het platform hebben verkopers een extra verkoopkanaal. Kleertjes.com somt enkele van de voordelen op; een groot bereik, een gebruiksvriendelijk en gesloten verkoopplatform en de verkopers kunnen profiteren van de marketing en advertising-activiteiten van Kleertjes.com. Geïnteresseerde verkopers kunnen zich bij Kleertjes.com nog aanmelden.

Voor de consument verandert er op het oog niks. De website blijft hetzelfde, alleen heeft het nu een nog breder assortiment. “Door het assortiment te verdiepen en te verbreden wil Kleertjes.com drukbezette moeders ontzorgen.” Naast kleding en schoenen kondigt het bedrijf nu aan ook speelgoed te gaan verkopen.

kleertjes & co
Kleertjes.com