• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Lanceringsdatum Afound in Nederland bekend

Lanceringsdatum Afound in Nederland bekend

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Afound, een online outlet uit het portfolio van de H&M Group, lanceert deze week in Nederland. De digitale marktplaats, zoals de groep het merk zelf noemt, opent op 24 oktober haar digitale deuren, zo meldt de perswoordvoerder tegen FashionUnited.

“Nederland is het startpunt van onze uitbreiding in Europa. We kiezen voor Nederland omdat de Nederlanders voorop lopen op het gebied van online winkelen en we ervan overtuigd zijn dat zij, net als de Zweedse consument, graag een goede deal sluit,” aldus Joanna Hummel, managing director bij Afound, in het persbericht. “ We denken dat het aanbieden van al bestaande collecties een modernere manier is van winkelen. We willen een one-stop-shop zijn voor de beste deals op een brede selectie mode & lifestyle merken en zijn dan ook verheugd om onze digitale deuren te openen voor de Nederlandse consument.”

Naast merken uit het portfolio van de H&M Group, verkoopt het platform ook collecties van bijvoorbeeld Adidas, Diesel, Timberland, Michael Kors en New Balance. Niet alleen de huidige collectie, maar dus ook collecties uit vorige seizoenen worden verkocht bij Afound.

Beeld: Afound

Afound
H&M Group