Levi's mikt op 15 nieuwe winkels in Spanje in 2017

Het Amerikaanse denimlabel Levi's ziet een toekomst in Spanje. In november heeft het merk een nieuwe winkel van 200 vierkante meter geopend aan de bekende Ramblas in Barcelona. Het was het startsein van een reeks openingen die voor 2017 staan gepland.

Dit jaar verwacht Levi's een vijftiental nieuwe winkels in het land te openen. Iedere shop met een oppervlak van minimaal 125 vierkante meter. Dat meldt het lokale franchise magazine Expansion. Levi's wil in Spanje het nieuwe winkelconcept Levi's Women uitrollen dat momenteel in Frankrijk wordt getest in het Cap 3000 winkelcentrum nabij de Zuid-Franse plaats Nice. Daarnaast test het merk nieuwe diensten in de winkel zoals een vermaak service.

Levi's wil in haar flagships in Spanje ook Lot#1 introduceren. Dat is een dienst voor volledig op maat gemaakte spijkerbroeken. Lot#1 wordt nu nog alleen in Londen, New York en San Francisco aangeboden. Binnenkort wordt deze service ook in het vlaggenschip van Levi's aan de Champs Elysées in Parijs geïntroduceerd.

Levi's telt momenteel ongeveer vijftig verkooppunten in Spanje. Wereldwijd heeft het merk er zo'n vijftigduizend in totaal. Het bedrijf heeft een jaaromzet van bijna 4,5 miljard dollar. De resultaten over 2016 worden in februari bekendgemaakt.

Foto's: Levi's website

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN