• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Lief! Lifestyle gaat samenwerken met Princess Traveler

Lief! Lifestyle gaat samenwerken met Princess Traveler

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Kindermerk Lief! is een licentie gestart met Princess Traveler in de categorie Bags & Traveler Gear. Sinds 2015 is het merk onderdeel van het Duitse concern KFH, die met internationale licentiehouders wil samenwerken.

Vanaf maart zal de nieuwe collectie luiertassen en kinderrugzakjes op de markt komen. In juli wordt deze collectie aangevuld met kindertassen. De prijzen zullen iets toegankelijker en commerciëler worden, zegt Lief!.

“We zijn heel blij met deze nieuwe partner,” zegt John van den Herik, head of licensing. “Met Princess Traveler hebben we een nieuwe licentiepartner gevonden die exact past bij de ambitie die KFH heeft met ons concept. Ondanks dat Princess Traveler nog een jong bedrijf is, hebben zij door hun grote internationale netwerk mooie mogelijkheden om ons merk samen met hun eigen merk Princess goed in de markt te zetten.”

Lief! Lifestyle, dat eerder dit jaar failliet ging en alle winkels behalve de conceptstore in Sliedrecht en de outletwinkel in Bataviastad moest sluiten, werd deze zomer overgenomen door het Duitse bedrijf Kids Fashion Group, onderdeel van Kanz Financial Holding. Oprichters John van den Herik en Yvonne Woudstra konden bij Lief! Lifestyle betrokken blijven. De groep kondigde toen al aan dat het grote internationale plannen had voor het Nederlandse merk.

Het Nederlandse kindermode- en lifestylebedrijf opende in november een monobrand Lief! Lifestyle conceptstore in het centrum van Berlijn.

LIef