• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Liselore Frowijn opent webwinkel

Liselore Frowijn opent webwinkel

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Liselore Frowijn heeft een webshop gelanceerd. De online winkel van de modeontwerpster is per direct open. Dat heeft de modeontwerpster in een interview bij De Wereld Draait Door (DWDD) laten weten.

In eerste instantie verkoopt ze sjaals met prints van haar werk. “Daarmee onderscheid ik me van andere ontwerpers,” lichtte de ontwerpster toe bij het gesprek. “Ik wil steeds zelfstandiger gaan opereren en hiermee wordt mijn bekendheid vergroot.”

Momenteel is er nog maar een sjaal in de webwinkel te vinden, maar er wordt benadrukt dat het de eerste van een serie is. De sjaal kost 99 euro en zal binnen 4-5 dagen bezorgd worden.

Frowijn presenteerde vorige week, tijdens het officiële programma van Paris Fashion Week, haar nieuwe collectie in Atelier Néerlandais in Parijs. In januari 2015 showde ze haar collectie nog tijdens Amsterdam Fashion Week, maar Parijs zat toen al in de planning. Een jaar eerder, in april, won Frowijn de Prix Chloé, tijdens het International Festival of Fashion and Photography in het Franse Hyères.

Beeld: Webwinkel Liselore Frowijn

Liselore Frowijn