• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Locals United start met social shopping

Locals United start met social shopping

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Locals United - het modeplatform waar fysieke winkels zich verzamelen en online verkopen - breidt uit met social shopping. Het platform is daarvoor een samenwerking aan gegaan met Surfly. Locals United gebruikt nu real-time web-share technologie van Surfly.

Met de lancering van social shopping binnen het platform maakt Locals United het mogelijk om een websessie te delen met anderen. Consumenten kunnen op deze manier tegelijk winkelen op Localsunited.nl en op hoge kwaliteit met elkaar videochatten om vanuit hun eigen huis toch samen te shoppen.

Hoe het werkt? Op Localsunited.nl klik je op de knop 'Shop with friends'. Een pop-up verschijnt waarmee je één of meerdere personen kunt uitnodigen om samen mee te shoppen.

Locals United zegt het enige bedrijf te zijn dat online shoppen met vrienden mogelijk maakt. Toch is het bedrijf niet de eerste die social shopping bedenkt. Zo is er ook Shopwithyourfriends (SWYF), een online shoppingplatform. Ook Facebookshops en Otto kondigden eerder al aan in social shopping de toekomst te zien.

Locals United
ShopWithYourFriends
Social Shopping
surfly
SWYF